PRP terapija za zglobove, hrskavice mišiće tetive

prp plazma injekcije za koleno kuk gonartroza koksartroza bol u kolenu kuku sporstke povrede fizikalna terapija bez operacije trombociti

PRP terapija, ili popularno ,, krvna plazma,, je savremen vid tretmana za brojna stanja i povrede zglobova, hrskavica, tetiva i mišića. Iako je ovaj vid tzv. biološke terapije relativno nov Dr Dren ortopedi uspešno primenjuju PRP godinama unazad.

Najčešće je to prp kolena, hrskavica i tetiva. PRP terapija se pokazala kao odličan vid tretmana za brojna stanja od artroza do sportskih i drugih povreda kolena kuka ramena lakta tetiva i ligamenata. 

Za uspeh tretmana izuzetno je bitno da se PRP pripremi na pravi način i primeni u pravim indikacijama. Zato je najvažnije je da se za procenu za primenu, odnosno za procenu da li ste vi kandidat za ortopedski PRP tretman javite iskusnim lekarima u ovoj metodi. 

prp tretman koleno rame kuk davanje injekcije
prp se nekad preporučuje za određena stanja u ramenu kolenu laktu i tetivama

PRP terapija koleno, kuk, rame, lakat, skočni zglob i ahilova tetiva

PRP terapija – krvna plazma je savremen vid tretmana za brojna stanja i povrede zglobova, tetiva i mišića. 

U osnovi metode je izdvajanje i koncentrisanje jedne vrste ćelija iz krvi – trombocita. Krvna plazma i trombociti ,,pločice-platelets,, omogućuju zaustavljanje krvarenje i zarastanje. Posebno razvijenim sistemima iz vaše krvi se izdvajaju i koncentruju trombociti i plazma a odvajaju eritrociti i leukociti.

Za uspeh tretmana izuzetno je bitno da se PRP pripremi na pravi način i primeni u pravim indikacijama. Zato je najvažnije je da se za procenu za primenu, odnosno za procenu da li ste vi kandidat za ortopedski PRP tretman javite iskusnim lekarima u ovoj metodi. 

PRP terapija koje su preporuke za primenu

Za uspešnu primenu je najbitnije da je indikacija to jest bolno stanje ili oštećenje preporučena za prp tretman. Potom je važno da se koriste adekvatni materijali i tehnike za izdvajanje PRP plazme.

U Dr Dren primenjuju se sertifikovani, sterilni, jednokratni PRP kitovi ACP PRP (Made in USA/Germany) sistem i ACP PRP (Made in Switzerland)  ili Cellular Matrix koji je kombinacija PRP i Hijaluronske kiseline.

PRP krvna plazma za koleno cena (ili neki drugi zglob ili regiju) cena zavisi od tipa prp i eventualne potrebe za ultrazvukom ili drugim sredstvima. PRP kolena je najčešća prp primena u ortopediji.

cellular matrix dr dren prp terapija i hijaluron

PRP tretman prednosti

Danas dostupne metode lečenja povreda tetiva ligamenata i mišića i pored ogromnih napredaka u operativnoj tehnici i ortopedskim implantatima, kao i razumevanju bioloških mehanizama povreda, ponekad nisu dovoljno efikasne. 

U određenom broju slučajeva ne dovode do definitivnog izlečenja. Postoperativni oporavak u brojnim slučajevima zahteva dužu imobilizaciju koja često ugrožava i umanjuje potpuni funkcionalni oporavak. Zato se unapređuju bezbedne i lake za primenu metode kao PRP tretmani.

Lekovi za bolove popularni nesteroidni antiinflamatorni lekovi (NSAIL) ili kortikosteroidi mogu da olakšaju tegobe u nekim slučajevima ali je često olakšanje samo privremeno. Nekad su dodatni problem prateća neželjena dejstva ovih lekova. Prednost PRP terapija je da nema neželjena dejstva niti alergijske reakcije. 
Idealan tretman bi trebalo da ostvari svoj cilj u relativno kratkom vremenu sa malo nelagodnosti ili invalidnosti. 

Danas se u brojnim centrima PRP trombocitima obogaćene plazme primenjuje rutinski. PRP je u stvari krvna plazma (deo krvi)  procesuirana na takav način da zadržava visoku koncentraciju trombocita i faktora rasta.

prp terapija u ortopediji

Proverite da li je PRP tretman rešenje za vaše zglobove i tetive

PRP je biološka metoda, jednostavna, bezbedna , sigurna. Spada u grupu savremene regenerativne ortopedije.

Za PRP može da se kaže da je bez alergijskih reakcija! Vaše ćelije – vaša plazma nema odbacivanja.

Najšešći razlozi za primenu PRP terapija u ortopediji su sportske povrede, potom neka hronična bolna stanja. Povrede tetiva, ligamenata i mišića, artroze posebno artritisi kolena i kuka tj. gonartroza i koksartroza kao i hronični bolni sindromi, često predstavljaju težak terapijski problem. Kako za pacijenta, tako i za zdravstvene radnike u ortopediji i traumatologiji, fizikalnoj i sportskoj medicini.

Ista stanja i  povrede kod profesionalnih sportista dovode do produženih odsustvovanja sa posledičnim padom forme i ugrožavanjem karijere.

PRP terapija iskustva - Kako deluje i kako utiče na zarastanje

Platelet-rich plasma ili PRP plazma pospešuje procese zarastanja na više načina. U trombocitima se nalaze faktori rasta koji iniciraju reparatorne odgovore tkiva, pozitivno utičuna produkciju kolagena i lokalne vaskularizacije. 

U PRP-u se nalaze faktori rasta, kao što su iz trombocita izvedeni faktor rasta  (PDGF-AA,BB, ili AB), insulinu sličan faktor rasta (IGFI i II), transformišući faktor rasta beta (TGF-b) epidermalni faktor rasta (EGF), vaskularni endotelni faktor rasta (VEGF), faktor rasta fibroblasta  (FGF 1,2) i koštani morfogenetski proteini (BMP, posebno BMP12 i BMP13). Faktori rasta mogu biti lokalno proizvedeni od strane ćelija u oblasti povrede, tokom fiziološke reparacije, ili mogu da dospeju krvotokom.

Odavno su prepoznati kao modulatori rasta i razvoja ćelija, utiču na migraciju, replikaciju, sintezu matriksa, i transformaciju ćelija.

Postoje brojni dokazi da ovi faktori rasta pozitivno utiču na različite faze zarastanja ligamenata tetiva i mišića, kao da ubrzavaju zarastanje različitih rana koje zahvataju kožu i potkožna meka tkiva. 

Kad se primene u visokoj koncentraciji kao što je u slučaju PRP tretmana ili BMAC, ideja je da se oslobode i dovedu do ubrzanja procesa oporavka oštećenih zglobova, tetiva ili mišića.

Kako se priprema i primenjuje PRP terapija

Za pravilnu pripremu i primenu od izuzetnog je značaja poštovanje principa sterilnog rada.

Koriste se posebni sterilno pakovani sistemi za uzimanje krvi i obradu u posebnim uređajima namenjenim za derivaciju PRP-a iz krvi pacijenta. Zato je bitno da PRP tretman primenjuju obučeni lekari kao što su doktori Dr Drena.

Najpre se određena količina krvi (u zavisnosti od sistema koji se koristi) uzima iz vene na ruci.

Potom se krv obrađuje, što traje 10 ili nešto više minuta. Postupkom se dobija izdvojena PRP, u posebnom sistemu. PRP sistem obezbeđuje potpunu sterilnost rastvora. Dobijena PRP se ubrizgava injekcijom u željenu regiju. Prethodno posebno pripremljenu i očišćenu hirurškim antisepticima. Za uspešniot terapije PRP kolena i drugih zglobova zahteva preciznost u primeni.

Za određene regije i zglobove često koristimo ultrazvuk. Upotreba ultrazvuka je ponekad neophodna. Ultrazvuk kod primene prp tretmana obezbeđuje dodatnu vizuelizaciju i preciznost u primeni. Može se i dokumentovati lezija mišića, ligamenta ili tetive. Kao i kasnije objektivno pratiti poboljšanje i zarastanje tetiva, mišića ili ligamenata.

PRP plazma terapija ACP pripremljena u Dr Dren
PRP plazma terapija ACP pripremljena u Dr Dren

PRP tretman komplikacija bez

Kad su u pitanju neželjeni efekti i moguće komplikacija primene PRP-a možemo da kažemo da je mogućnost za pojavu minimalna.

PRP plazma – Platelet-rich plasma je derivat pune krvi pacijenta i nema imunobioloških prepreka u primeni niti rizika od alergijskih reakcija niti transmisivnih bolesti. 

Za razliku od injekcija kortikosteroida nema rizika od lokalnog slabljenja tkiva i posledičnih ruptura  tetiva, ligamenata i mišića (u regijama u kojima su primenjivani kortikosteroidi). 

Nakon primene moguća je pojava kratkotrajnog bola, prolaznog crvenila i otoka.

U Dr Dren se trudimo da svima predočimo da PRP metod nije svemoguća terapija i ne može da se garantuje 100% – tni uspeh nakon primene, ali što je najbitnije primenjena na pravi način sigurno je potpuno bezbedna metoda bez neželjenih efekata. 

Priprema za PRP tretman i postupak aplikacije

Priprema i saveti pre primene PRP u ortopediji:

Ukoliko je moguće poželjna je obustava lekova protiv bolva iz grupe NSAIL najmanje 2-3 dana pre terapije (NSAIL – nesteroidni antiinflamatorni lekovi, diklofen, voltaren, rapten, brufen i sl.)

Ukoliko ste primali kortikosteroidne injekcije poželjno je da prođe 3 do 4 nedelje pre primene PRP.

Zabluda u vezi hrane i pića pre PRP

Jedna velika zabluda kod PRP je da ne smete da jedete i pijete pošto se daje krv! Vašu krv ,,preradjujemo, i vraćamo tako da na dan PRP intervencije dozvoljen je i poželjan normalan unos hrane i vode.

Ako uzimate lekove protiv zgrušavanja krvi, ili neke druge aktivne preparate najbolje je da proverite sa lekarom koji ih je propisao. Da li su potrebne korekcije terapije i da li ima kontraindikacija za tretman.

Kako izgleda aplikacija PRP u ortopediji:

Po uzimanju krvi u poseban sistem (uvek proverite da li je originalni set sa separator gelom) sledi centrifugiranje u spec. originalnim uređajima. Bitno je da prepoznate da vam se krv ne uzima u obične epruvete za laboratorijske analize.

Doktor steriliše i priprema zonu, potom iglom ubrizgava PRP u zonu koja treba da se tretira, sa ili bez ultazvuka. Sam ubod može da bude neprijatan. Moguće su prolazne kratkotrajne reakcije u smislu bola, crvenila, trnjenja (ako je primena u blizini nekog nerva) i sl.

Šta da očekujemo i kako da se ponašamo posle PRP tretmana:

Posle PRP terapije se preporučuje mirovanje odnosno umerene aktivnosti tokom ostatka dana. U zavisnosti od mesta primene doktor će vam dati jasne instrukcije u vezi aktivnosti. Kretanje je dozvoljeno i naravno poželjno. Ali obično se ne savetuju fizička i sportska naprezanja dva do tri dana posle primene PRP-a. 

Opšte preporuke nakon ortopedskog PRP tretmana

– nalepnica sa mesta aplikacije skinite posle 4 -6 sati, dozvoljena je toaleta (tuširanje) posle 12 h od primene

– izbegavajte uzimanje NSAIL analgetika lekova protiv bolova najmanje 5 do 7 dana posle prp injekcije

– uvažite preporuke u vezi antikoagulantne terapije kao ih je bilo i ako ste te lekove uzimali pre i planirate posle prp

– ako je moguće bez kortikosteroida (ne preporučuje se mešanje i preklapanje sa PRP)

– neki autori ne savetuju primenu krioterapije – leda u ranom periodu u zoni primene prp

– ipak pravila nisu u kamenu ako je vaše styanje bilo jako bolno pre primene prp i imate jake bolove i dalje slobodno uzmite neki analgetik

– nakon dva do tri dana, u zavisnostio od mesta primene dozvoljene su sve aktivnosti koje ste imali i pre.

Koliko puta se prima / ponavlja PRP terapija?

PRP tretmani se obično za veće zglobove (koleno, rame, kuk, lakat..) i tetive (Ahilova tetiva, kvadriceps…) preporučeno rade u najmanje tri aplikacije. Najveći broj protokola podrazumeva da se obično u razmaku od 7 do 10 dana daje se po jedna PRP injekcija. Istraživanja su pokazala da se optimalni rezultati postižu primenom od tri do pet PRP injekcija.

Naravno obzirom da se radi o vašim trombocitima neće se pogrešiti ako se primi jedna ili dve. Međutim postoji mogućnost da jedna ili dve PRP nisu dovoljne za koleno ili kuk, ili Ahilovu tetivu. Uvek sa doktorom Dr Drena, kojiima iskustva i znanja u oblasti, proverite koji je preporučeni plan primene PRP za vaše stanje. 

PRP je vaša, nema hemije nema aditiva i nema štetnih dejstava, i u tom smislu može se ponavljati više puta bez štetnih posledica.

 

PRP terapija za sportske povrede

PRP terapija je naročito popularna kod sportista. Posebno je atraktivna jer su sportisti motivisani da se što pre vrate u vrhunsku takmičarsku formu. Rado koriste prirodne, jednostavne, brze i bezbedne metode kao što je PRP tretman.

Brojni vrhunski sportisti redovno koriste PRP tretmane nakon povreda ili bolnih stanja za brži povratak u top formu. Često se kod sportskih povreda kombinuje sa artroskopijom kolenaartroskopijom ramena ili skočnog zgloba.

Posebno pošto je po sadašnjim propisima World Anti-Doping Agency (WADA) PRP dozvoljen metod i nije na listi doping sredstava.

Naglasili bi par napomena kod PRP terapije, najpre nije svemoguća i ne primenjuje se u svim slučajevima. 

Kvantifikacija mogućih poboljšanja nakon primene nije moguća. Svakako da može pouzdano  da se tvrdi da ne šteti, i da rizici ukoliko se pravilno primenjuje praktično ne postoje, obzirom da se radi o preparatu – derivatu vaše krvi.

PRP ne škodi a može da pomogne

PRP ne može da škodi.

Postoje brojen opcije orto injekcija. PRP terapija se pokazala kao odličan vid pomoćnog tretmana kod mnogih bolnih stanja u ortopediji.

Ako se primenjuje profesionalno sa odgovarajućim originalnim setovima prednosti PRP terapije u odnosu na ostale opcije su brojne.

PRP ne može da škodi.

PRP terapija tj. krvna plazma za koleno, hrskavicu, tetive i sl. se pokazala kao odličan vid pomoćnog tretmana kod mnogih bolnih stanja u ortopediji.

Ako se primenjuje profesionalno sa odgovarajućim originalnim setovima prednosti PRP terapije u odnosu na ostale opcije su brojne:

– ne škodi

– nema alergija

– nema odbacivanja

– nema stranih tela

– nema aditiva

– nema neželjenih efekata (osim prolaznih smetnji usled uboda na mestu primene)

– nema štetnih posledica

– nije doping – može kod profesionalnih sportista

– može se ponavljati bez štetnih posledica

– ne slabi tkiva na mestu primene

Svi sistemi i setovi, koje koristimo u Dr Dren, za obradu i primenu su provereni, jednokratni i sertifikovani za bezbednu aplikaciju.

Prevare i Predostrožnosti kod primene PRP

Danas postoje posebno dizajnirani PRP setovi, renomiranih proizvođača koji su i registrovani sa pravom primene u ranije navedenim indikacijama. Ti setovi su sterilno upakovani sa odgovarajućim materijalom za uzimanje, obradu i pripremu PRP-a. Primenom pravih setova dobijaju se optimalne terapijske doze PRP-a. Cena setova i adekvatne opreme u najvećoj meri utiče na cenu tretmana.
Usled u poslednje vreme izuzetno velike popularnosti PRP metoda, pored pravilne primene ima i domaće ,,amaterske’’ PRP odnosno PRP dobijene centrifugiranjem u običnim epruvetama.Tako dobijena PRP pored mogućih problema sa postizanjem aseptičnih uslova i održavanjem sterilnosti često nema terapijski efekat pravih PRP preparata.
Ima ordinacija u kojima se ovaj način primenjuje zbog izrazito niskih troškova običnih epruveta koji ne prelaze par eura po aplikaciji. Međutim često se naplaćuje kao kod primene pravih PRP setova.

Vaše je pravo

da postavite pitanje lekaru koji primenjuje PRP koji set koristi, slobodno proverite na internetu ( google, youtube), obično se uz pravi set dobija originalna nalepnica koja prati proizvod ( sa svim podacima o upotrebljenom PRP sistemu), koju bi trebalo da vam lekar zalepi ili da uz izveštaj o primeni PRP metode. Poželjno je da prepoznate upotrebu pravih sterilno upakovanih PRP setova (kitova) renomiranih proizvođača.

pročitajte još i o ostalim injekcijama za zglobovematičnim ćelijama i regenerativnoj ortopediji

prp terapija kolena cena orthokin terapija cena

plazma terapija prp terapija prp tretman

krvna plazma za kolena cena platelet rich plasma 

PRP za bol u tetivama teniski lakat

PRP je bezbedna i jedna od terapija koju bi, ako ima potrebe i smisla i svaki dr 👨🏻‍⚕️ primenio 😊

U videu prikazujemo kako izgleda proces obrade i primene, a ortoped dr Radoičić primenjuje PRP za svoj teniski lakat #epicondylitislateralis

🥎 PRP terapija se primenjuje već dugo, istina primenjuje se za sve i svašta, na razne načine i nažalost metoda je kompromitovana.

🥎 Primarna ideja je bila kao pomoćna metoda u lečenju tetivnog i mišićnog bola, sindroma prenaprezanja i ubrzavanje opravka.

🥎 Ako se primenjuje u pravim indilacijama, profesionalno sa odgovarajućim originalnim setovima prednosti PRP terapije u odnosu na ostale opcije su brojne:

– ne škodi
– nema alergija
– nema odbacivanja
– nema stranih tela
– nema neželjenih efekata (osim prolaznih smetnji usled uboda na mestu primene)
– nema štetnih posledica
– nije doping – može kod profesionalnih sportista
– ne slabi tkiva na mestu primene

PRP je plazma obogaćena trombocitima, ćelije i faktori rasta ponažu u lečenju i u poboljašanju zarastanja kod povreda mišića, tetiva i ligamenata.

Svi sistemi i setovi, koje koristimo u Dr Dren, za obradu i primenu su provereni, jednokratni i sertifikovani za bezbednu aplikaciju.

O cenama, akcijama i dodatnim infomacijama više na drdren sajtu

Konsultacije:

Dr Dren Ortopedija
☎️+381 69 693 640
📧 office@drdren.com

#tenniselbow #prp #prpinjekcije #prpahilovatetiva #prpzakoleno #prpterapija #prpzglobova #teniskilakat #golferskilakat #ahilovatetiva #tendinitis #gonartroza #koksartroza #bolukolenu #bolukuku #boluramenu #bolulaktu #sportskepovrede

Podelite ako vam se dopalo:

18 одговора

 1. Dobro veče ja sam sportista i treba mi prp tretman za kolena, u pitanju su oba kolena.

  Zanima me koliko puta kod vas treba da se primi krvna plazma za kolena i koja je cena.
  Jer na više mesta kažu različito da se prp terapija za kolena prima tri puta a neki kažu pet puta.
  Potreban mi je odgovor da li se plača svaki put isto ako se dolazi više puta ili može da se dobije zbirna cena neki popust ako bih plaćala odjednom.

  Hvala

  Marina

  1. Poštovani,
   broj prp tretmana za kolena preporučuje dokotor na osnovu pregleda i uvida u stanje vaših kolena.

   U vezi broja prp tretmana za kolena, potom da li je optimalan samo prp ili ima smilsa da se primeni nrp. hijaluron i prp je najbolje da porazgovarate sa našim doktorom.

   U vezi eventualnih popusta i cena prp terapija kolena, naravno da su u zavisnosti od trenutnih cena i akcija mogući popusti, ali je i za to najbolje da se informišete na pregledu.

   Hvala
   Srdačni pozdrav
   Dr Dren

 2. Poštovanje,
  da li radite prp za kukove, za osobu od 62 godine, malo punija
  dijagnoza je Coxarthrosis bil?
  koja je cena i koliko preporučujete prp inekcija za kuk?

  1. poštovani,

   da ukoliko ima razloga tj. indikacija radimo PRP treman kukova, za adekvatnu primenu prp terapije za kuk neophodna je i primena ultrazvuka.
   Cene prp tretmana za kukove i kolene imate na linku Ortopedija usluge i cene
   A u vezi broja tretmana, i da li je optimalan samo prp ili ima smilsa da se primeni nrp. hijaluron i prp je najbolje da porazgovarate sa našim doktorom.

   Hvala
   Srdačni pozdrav
   Dr Dren

 3. Poštovanje
  bavim se rekreativno sportom imam bol u kolenima, urađen je pregled stanje je trošenje hrskavice kolena hondomalacija ali mi svi doktori kažu da nije za operaciju nego za peerpe prp terapiju. Ne pušim ne pijem krvna slika mi je dobra.

  Da li mogu da radim prp za kolena kod vas ali da ne plaćam pregled jer već znam šta mi je
  nego samo prp
  treba mi po tri terapije za svako koleno
  zanima me krvna plazma za koleno cena i da li primate kartice

  Hvala
  Igor

  1. Poštovani
   ukoliko primate PRP u Dr Dren naravno da ne plaćate pregled.
   cena za prp terapiju kolena tj. krvna plazma za koleno cena je po davanju trenutno 15 000 dinara.

   Možete da platite karticom.

   Najbolje je da nas nazovete za termin koji vam odgovara

   Hvala
   Srdačni pozdrav
   Dr Dren

 4. Dobar dan
  poštovani doktore radojčiću želim da primim PRP terapiju u oba kolena i oba kuka
  koja je cena za 4 plazme za kukova i kolena i koliko puta treba da primim u svaki zglob meni bi odgovaralo neki dan od petog jula

  pre dve godine sam primila u kolena po tri na nedelju dana je bilo davanje
  vi ste mi dali te injekcije i bilo je odlično, sada me ponovo bole kolena ali i kukovi imam snimke od pre dva dana dok sam vas našla ovde

  Hvala veliki pozdrav za doktora Dragana

  1. Poštovani
   Preneli smo pozdrav doktoru.
   Možete slobodno da planirate početak prp terapije od 05. jula.
   Tačno vreme za prp terapiju kolena i kukova u Dr Dren možete da zakazete telefonom ili preko forme za zakazivanje

   Hvala
   Srdacni pozdrav
   Dr Dren Ortopedija

 5. Poštovani doktore možete li mi reći moze li se PRP terapija primenjivati na kičmene prsljenove ako imaju oštećenje. Unaprijed hvala i veliki pozdrav.

  1. Poštovani, postoje opisane indikacije kad se PRP terapija primenjuje kod određenih stanja kičmenog stuba,
   međutim u Dr Dren ne primenjujemo PRP za kičmene pršljenove.

   Hvala
   Srdacni pozdrav
   Dr Dren Ortopedija

 6. Postovani,

  Da li se tretman primenjuje za dijagnozu: Parcijalna ruptura supraspinatusa.
  Da li je posle tretmana potrebno primenjivati i fizikalne terapije?

  Hvala,
  Marina

  1. Poštovani

   da PRP tretman može da se primenu za dijagnozu parcijalna ruptura supraspinatusa, svakako bi to morali da proverite sa našim doktorom pre primene.

   Fizikalna terapija je takođe nešto o čemu možete da razgovarate sa lekarom.

   Srdačni pozdrav
   Dr Dren ortopedija

 7. Dobro vece

  Imam problem skoro godinu dana sa obe ahilove tetive, bavim se sportom i jako me otezava u postizanju 100% tokom aktivnosti.
  Zanima me koja je cena terapije i koliko bi mi trebalo terapija?
  Hvala
  Jelena

 8. Postovani
  Imao sam rupturu ahilove tetive 10.03./21 g. Operaciju sam uradio nakon jednog meseca na 09.04. Nakon nosenja gipsa 4 nedelje i ortopedsku cizmu 2 nedelje poceo sam da hodam normalno i poceo sa fizikalnom terapijom. Na 28.05 nakon Jednu neopreznost ( istezanje noznih prstiju na kupacem kostimu) osetio sam da se nesto kida. Doktor je rekao da se opet pokidala i na uradzen Eho, rekao je da je 25 % ostala u funkciji. Poceo sam sa PRP metodom koju je doktor preporucio.Prvu na 03.06. Onda drugu na 18.06. I trecu na 11.07. Doktor je rekao da sacekamo jedan mesec i onda da se odlucimo dali da radi drugu operacuju ili ovaj PRP metod ce dati rezultate.
  Molim vas za vase mislenje.
  Hvala vam puno.

  1. Poštovani niste imali operaciju u Dr Dren Ortopediji, a ako je tačno šta ste napisali zarastanje tetive je upitno.

   Lečenje možete da nastavite kod doktora koji vas je do sada lečio, ili u Dr Dren, za mišljenje dr Radoičića u Dr Dren u vašem slučaju je neophodan pregled.

   Pregled možete da zakažete telefonom +381 69 693 640

   Hvala
   Srdačni pozdrav
   Dr Dren ortopedija

  1. Poštovani,
   vrlo zanimljivo pitanje ali odgovor zavisi od specifičnog slučaja i terapija se individualno prilagođava i primenjuje,
   zato je najbolje da zakažete pregled u Dr Dren pa proverite sa dr sve u vezi vašeg stanja i injekcija.
   ponesite sve snimke kolena ako ih imate.

   Srdačni pozdrav

   Dr Dren

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Dr Dren društvene mreže

Popularno

Orthogol gel – deluje protiv bola, ukočenosti i otoka. Sadrži najbolje od prirode za zglobove, hrskavice, tetive i mišiće.

Orthogol kapsule – za čuvanje i povratak pokreta. Sadrže idealno balansiranu kombinaciju najboljih sastojaka za zdravlje zglobova.

Omogućuju optimalan unos preporučenih materija za održavanje zdravlja zglobova.

Kolagen Marina je tečni najbolji hidrolizovani Naticol kolagen sa optimalnom formulom za jedru kožu, sjajnu i gustu kosu i zdrave čvrste nokte

Immunogol kapsule – najbolje za jačanje imuniteta, pre i posle operacija, u toku oporavka ili slabosti.

Budite obavešteni

Prijavite se za naš newsletter

Bez spama, samo obaveštenje ao novim proizvodima i akcijama.

Sadržaj
možda je zanimljivo

skorašnji postovi

artroskopija kolena artroskopska endoskopska operacija kolena meniskusa i prednjeg ukrštenog ligamenta

Artroskopija kolena

Artroskopija kolena je minimalno invazivna ortopedska procedura. Omogućuje bezbedan uvid i intervencije na svim unutrašnjim strukturama kolena.

pročitaj više »
mortonov neurom bol u stopalu

Mortonov neurom

Mortonov neurom ili Mortonova bolest je bolno uvećanje nerva u prednjem delu stopala. Mortonov neurom je bolno uvećanje

pročitaj više »

You cannot copy content of this page

orthogol gel najbolji gel za zglobove mišiće ligamente tetive
orthogol gel najbolji gel za zglobove mišiće ligamente tetive

Važno je ko Vas pregleda i ko daje injekcije za zglobove

🎁 za vas

Dr Dren poklanja – posle pregleda ili injekcije

u Dr Dren na poklon potpuno besplatno dobijate ORTHOGOL gel

orto Injekcije, intervencije i pokloni!

3u1 hijaluronske injekcije od 18000 din

PRP inj. regenlab 24 000

 PRP i Hijaluron Cellular matrix 30000 din. 

BMAC za zglobove

POKLON Orthogol gel za datu injekciju

(pregled i stručno davanje su uključeni u akcijsku cenu ograničen broj injekcija, trajanje akcije do utroška planiranih inj.)

pozovite 069 693 640

Dr Dren AKCIJA !

Pokloni i popusti 

proverite ponudu i povoljnosti