Injekcije za koleno kuk i tetive

Injekcije za koleno ostale zglobove i tetive

doktor za koleno ortoped sportske povrede oštećenje hrskavice blokade za koleno kortikosteroidi hijaluronske injekcije hexatrion diprophos prp plazma cingal joial cartinorm chondryal artrovisc ostenil joyflex

Hijaluronske injekcije i ostale injekcije za koleno i ostale zglobove mogu da budu odličan izbor za neoperativno lečenje i čuvanje bolnih zglobova. Često ih primenjujemo baš zato što je primena vrlo bezbedna.

Zovemo ih intraartrikularne injekcije što znači da se lek ubrizgava direktno u zglob. Ponekad je neophodan ultrazvuk za idealno plasiranje ovih injekcija.

Postoje brojna stanja kad zglob boli, kad lekovi za bol nisu dovoljni da ublaže tegobe a stanje još uvek nije da operaciju. Tada su injekcije za zglobove opcija kojom možemo da pokušamo da izbegnemo ili odložimo operaciju.

Rešite se bola u kolenu i kuku uz pomoć injekcija

Injekcije hijaluronske kiseline sa ili bez PRP su savremen i bezbedan metod terapije osteoartritisa. 

Mogu da se kombinuju sa brojnim drugim opcijama lečenja. Dopunjuju zglobnu tečnost i podmazuju zglob, eliminišući bol, produžavaju vek zgloba i odlažu operaciju.

Pravi izbor i primena injekcija može da sačuva zglob i odloži operaciju, a računa se da je uspeh i kada ove bezbedne injekcije smanje potrebu za unosom štetnih tableta protiv bolova.

Injekcije za koleno i artritis artroza kolena

Injekcije za koleno se daju najčešće kod artritisa kolena i kuka odnosno artritisa zglobova. Ali treba biti oprezan u primeni, jer postoje stanja kad su šanse da one pomognu jako male posebno kod teških degenerativnih promena.

Mada smo imali izuzetno pozitivna iskustva sa primenom ovih injekcija i kod težih artroza kolena koje su prvenstveno bile za operaciju ali pacijenti ili nisu mogli ili nisu hteli da se operišu. 

U tim slučajevima mnogi su se odlučivali za hijaluronske injekcije za koleno. Mnogi sa značajnim poboljšanjima  i značajno manjom upotrebom analgetika posle primene.

Cartinorm xl forte 3 u 1 hijaluronske injekcije
Cartinorm XL forte injekcije hijaluronske kiseline 75 mg
cingal monovisc chondryal plus hialurom tendon cartinorm xl hijaluronska injekcija za koleno
sve injekcije na jednom mestu uvek dostupne u Dr Dren
ArthroVisc regenlab injekcije za koleno
ArthroVisc injekcija hijaluronske kiseline koje se proizvode u Švajcarskoj 120mg
ortoped daje hijaluron u koleno hijaluronske injekcije sde koriste u lečenju artritisa i oštećenja hrskavice kolena i ostalih zglobova

injekcije za koleno su rešenje za bol, čuvanje zgloba i odlaganje operacije

Zašto su injekcije za koleno i ostale zglobove dobre i toliko popularne

Injekcije za koleno – koleno je zglob u koji najčešće primenjujemo ove injekcije.

Svakodnevno se širom sveta primeni neverovatno veliki broj ovih injekcija, posebno u zglob kolena. Često ih primenjujemo i za zglob kuka, ramena, lakta i skočni zglob. Popularno se često ove injekcije zovu injekcije za obnavljanje hrskavice kolena. Iako nije pouzdano dokazano da zaista obnavljaju hrskavicu.

Izuzetno veliki broj pacijenata oseća značajno olakšanje tegoba posle primene. Često se u brojnim slučajevima i odlaže operacija.

Inekcije za koleno kuk rame i tetive

U Dr Dren praksi, u zglobove se najčešće daju injekcije hijaluronske kiseline – hijaluronati, kortikosteroidi (popularno poznate kao blokade). Zatim PRP plazma obogaćena trombocitima i matične ćelije iz koštane srži.

Često preporučujemo i primenjujemo hijaluronske injekcije i prp injekcije. To su injekcije u kojima je hijaluronska kiselina. Hijaluronska kiselina se inače nalazi u svim zdravim zglobovima i stavni je deo zglobne tečnosti koja čuva zglob i omogućuje glatke pokrete.

Kad se da u zglob hijaluronska kiselina deluja kao izuzetan lubrikant. Što znači da ,,podmazuje,, zglobove i oblaže ,,potrošene,, pohabane površine. Tako omogućuje lakši i bezbolniji pokret.

injekcije hijaluronske kiseline

Šta je hijaluronska kiselina - hijaluron

Hijaluronska kiselina je je linearni polisaharid, široko rasprostranjena u telu, učestvuje u izgradnji ekstracelularnog matriksa. Ima je najviše u epitelu, vezivnom i nervnom tkivu. Ima izuzetno važnu ulogu u koži i zglobnim hrskavicama.

Hijaluronska kiselina je glavna komponenta sinovijalne zglobne tečnosti. Hijaluron ima važnu ulogu u viskoelastičnim svojstvima zglobne hrskavice, poboljšava otpor na udarce i strove.  Hijaluronska kiselina omogućuje lubrikaciju odnosno podmazivanje zglobova.

Hijaluronhondroitin,  glukozamin i kolagen su najznačajniji gradivni elementi hrskavice, zglobne tečnosti i zglobova.

Dokazano je da je kod osteoartritisa primetno smanjenje koncentracije hijaluronske kiseline kao i smanjenje njene molekularne mase što dovodi do pojave bola i ograničenja pokreta zgloba. 

ostenil plus chondryal plus kartinorm injekcije hijalurona za koleno, reviscon, biolevox

Hijaluron i kortikosteroidi - blokade

Kortikosteroidi, posebno tzv. dugodelujući, su lekovi koji su se nekad široko primenjivali i u vidu intraartikularnih zglobnih injekcija.

Od kako je postalo opšte poznato da pored dobrih imaju i dugoročno neke neželjene efekte upotrebljavaju se značajno ređe. Posebno se ističe uticaj na napredovanje artoze kod primene kortikosteroida tj kortizona ili kako se popularno zovu blokada.

Blokade tojest injekcije kortikosteorida smanjuju zapaljenje i bolove. Na prvu loptu nekad imaju odličan efekat i to su često ,,magični lekovi,,.Međutim iskusni lekar savetuju oprez i primenu u određenim situacijama kad je to zaista potrebno i bez rizika. Ako se blokade ponavljaju preporučuje se različito duga pauza između davanja.

U određenim situacijama mogu da se ,,mešaju,, odnosno daju istovremeno sa hijaluronskim injekcijama. Postoje već spremne injekcije hijalurona i kortoikosteroida a postoji opcija da tokom davanja čistog hijalurona na isti ubod doktor primeni posebnu kortikosteroidnu injekciju po izboru.

Neka istraživanja pokazuju da davanje jedne blokade na nekoliko meseci ne bi trebalo da ima štetne posledice. 

U slučaju eventualne primene kortiko injekcija blokada kod artroza sa hijaluronom savetujemo da sa ekspertom uvek proverite očekivane dobrobiti i moguće rizike.

Najčešće primenjivane hijaluronske injekcije kod nas cartinorm, go-on, reviscon, reviscon mono, synolis, orthovysc, chondryal plus ostenil plus cartinorm, arthrovisc, cingal, ostenil, monovisc, hyalgan, synvisc, joial, joint md injekcija.

blokade za koleno kortikosteroidi hijaluronske injekcije hexatrion diprophos prp plazma cingal joial cartinorm chondryal artrovisc ostenil joyflex

Injekcije za koleno kuk i sportske povrede

Takođe ukoliko imate sportsku povredu, ne želite operaciju (ili ste imali intervenciju koja je pokazala određena oštećenja) a želite da ubrzate svoj oporavak terapija PRP ili matičnim ćelijama može da bude pravi izbor i dodatak u lečenju.

Hijaluronske injekcije koleno daju u zavisnosti od preporuke. Moguće je po jedna nedeljno a iz našeg iskustva još bolje je da se odjednom na jedan ubod primene nove vrste single shot injekcija, kako to daju iskusni doktori u Dr Dren Ortopediji. U Dr Dren primenjujemo registrovane viskosuplemente – hijaluronske injekcije renomiranih proizvođača.

Uvek nam je dostupan širi izbor više različitih vrhunskih hijaluronskih injekcija za zglobove. Tako da ne morate da se trudite da ih sami tražite, kupujete i donosite radi primene.

Kod težih artritisa i oštećenja hrskavice gde je preporučena operacija zgloba hijaluronske injekcije mogu ali i ne moraju da imaju očekivani efekat. Odnosno moguće je da kod teških oštećenja nema povoljnog efekta. Važno je da znate da iako se veliki broj pacijenata odlučuje za injekcije u nadi da će izbeći operaciju, kod težih stanja nema garancija da će injekcije hijaluronske kiseline obezboliti zglob.

hijaluronska kisleina za koleno i hrskavice kako se daje koliko traje efekat kako se ponaša posle davanja

gonartroza -koksartroza Injekcije za koleno i kuk

Prednosti injekcije za koleno i ostale zglobove

Davanje injekcija za koleno u zglob mora da bude bezbolno i brzo.

Kako to rade naši obučeni lekari sa iskustvom u primeni zglonih injekcija. 

Kad ih primenjuje profesionalac u Dr Dren rizici i moguća neželjena dejstva su minimalni. Povratak aktivnostima odmah nakon primene.

PRP i Hijaluron dobitna kombinacija Cellular matrix

Osteoartritis kolena gonartroza osteoartritis kuka koksartroza

U poslednje vreme u Dr Dren sve češće primenjujemo kombinaciju PRP terapije  i hijalurona. 

Ta kombinacija injekcija za hrskavicu se pokazala kao odličan vid tretmana za oštećena kolena i druge zglobove.

U istoj epruveti se kombinuju vaši trombociti tj. vaša PRP i hijaluron. Tako da jednom aplikacijom dobijate dve odlične terapije. 

U zavisnosti od stanja može da se da jedna ili u seriji od tri sa razmakom između davanja. 

Predviđeno vreme trajanja efekta je različito od nekoliko meseci do godinu dana kada davanje može da se ponovi. 

BMAC maticne ćelije u ortopediji

Injekcije za koleno kuk skočni - matične BMAC

Nekada je izdvajanje matičnih ćelija bilo teško dostupno. Danas sa napretkom tehnologija moguće je relativno lako, uz pomoć adekvatne opreme i setova, izdvojiti i matične ćelije. U određenim slučajevima matične ćelije iz koštane srži (BMAC) mogu da budu odličan dodatak u lečenju i oporavku.

U Dr Dren praksi i iskustvu može da se kaže da ste kandidat za matične ćelije i druge injekcije za koleno, ukoliko imate bolove ili znate za oštećenja zgloba. A ne želite da rizikujete moguće komplikacije težih hirurških zahvata kao što su operacije zamene zgloba kuka, kolena, skočnog zgloba, ramena i sl.

ortopedske injekcije za zglobove i tetive akcija cena iskustvo primena bokade prp hijaluronska kiselina ampule oštećena hrskavica artritis gonartroza bol u kolenu tendinitis

Hijaluronske injekcije za tetive

U Dr Dren u određenim slučajevima primenjujemo i hijaluronske injekcije za bolne tetive kao i kod tendinopatija.

Utvrđeno je da injekcija hijaluronske kiseline može značajno da utiče na umanjenje bola i smanjenje otoka kod bolnih tetiva i dugotrajnih tendinopatija.

Hijaluronske injekcije za tetive su se pokazale kao odličan vid tretmana za oštećene tetive ramena, kolena lakta, skočnog zgloba i Ahilovu tetivu. Uobičajeno je davanje jedne hijaluronske injekcije i jedne prp za jedan zglob. Ili u zavisnoti od stanja u seriji od jedne do pet sa razmakom između davanja. 

Predviđeno vreme trajanja efekta je različito od nekoliko meseci do godinu dana kada davanje može da se ponovi. 

Najčešće primenjivane hijaluronske injekcije kod nas cartinorm, go-on, reviscon, reviscon mono, biolevox, synolis, cartinorm xl forte, orthovysc, chondryal plus, ostenil plus, cartinorm, arthrovisc, cingal, ostenil, monovisc, hyalgan, synvisc, joial, joint md injekcija.

Injekcije za koleno kuk - ko ih daje koliko traje efekat

Istina je da danas mnogi lekari pa i oni koji to nisu primenjuju injekcije za koleno i ostale zglobove. 

Često je razlog za loš odgovor na primenjene injekcije, a koje obično nisu besplatne već naprotiv, njihova nestručna primena. Kad se ove injekcije ne daju direktno u zglob ili kad se promaši zglob to jest kad ne odu na pravo mesto gde treba da deluju njihov efekat nije očekivano povoljan.

Zato injekcije za koleno moraju da se daju precizno i bezbedno i sterilno.

U Dr Dren se bavimo isključivo ortopedijom, svi doktori u Dr Dren su prošli adekvatne obuke i usavršavanja i primenili su uspešno veliki broj injekcija za koleno i ostale zglobove.

Vreme trajanja efekta je individualno različito, zavisi najviše od prethodnih oštećenja zgloba, ne postoji mogućnost predviđanja niti garancija. Očekivano je da se zadrže u zglobu nekoliko meseci do godinu dana. 

Ukoliko je efekat bio povoljan i dugotrajan npr. duži od 6 meseci, ponovno davanje je dozvoljeno i bezopasno.

Dr Dren hijaluronske injekcije za koleno iskustvo

Potrudili smo se da obezbedimo i da uvek u ordinaciji na raspolaganju imamo više vrsta savremenih vrhunskih hijaluronskih injekcija.

Budući da postoji veliki broj registrovanih hijaluronskih injekcija i često dobijamo zahteve da vam naši doktori daju injekciju koju ste sami izabrali i kupili. 

Zato postoji i mogućnost aplikacije vaših injekcija (ukoliko su u roku i u adekvatnom sterilnom pakovanju).

U Dr Dren ne uslovljavamo tipom preparata ali prednost dajemo novim ,,jačim,, hijaluronskim injekcijama koje se daju odjednom tzv. single shot injekcije. Gde nema potrebe za više dolazaka (za starije injekcije je bilo neophodno 3 do 5 dolazaka u razmacima od nedelju dana).

Budući da to često pitate, trudimo se da obezbedimo najbolje za naše pacijente. Iako postoji mnogo preparata raznog porekla u našoj praksi primenjujemo hijaluronske injekcije proizvedene u Švajcarskoj, EU, USA.

Uostalom danas možete i preporučujemo da uvek i sami pre davanja ili kupovine proverite na internetu šta vam je predloženo od injekcija. Bitno je koliko određeni preparat procenata i miligrama hijaluronske kiseline, koje je generacije, ko je proizvođač, tj. koliko je pouzdan, kao i ko i kako ih primenjuje.

Nekad na osnovu zahteva korisnika, kojima nam govore da im to puno znači, obezbedimo određene količine po povoljnijim uslovima. 

Dr Dren Ortopedija

Chondryal plus (EU), Arthrovisc koji se proizvodi u Švajcarskoj, cingal combo Hijaluron sa Hexatrione, …(navedeni preparati i neki drugi su dostupni u našoj klinici).

Aktuelna akcija orto injekcija

prp i Hijaluron injekcije za kolena

PRP, Hijaluronske i BMAC orto injekcije za zglobove

Dr Dren često ima  aktivne popuste za najpopularnije orto injekcije

Hijaluron

PRP

Cellular Matrix 

Uključeno ekspertski pregled ortopeda, stručno davanje i vrhunska injekcija.

Sve injekcije koje se primenjuju u Dr Dren su proverene, originalne, u roku i nabavljene od ovlašćenih registrovanih kompanija za uvoz i distribuciju.

Čuvanje zglobova

Hijaluronske prp injekcije

SVE NA JEDNOM MESTU 

ortopedske injekcije

U Dr Dren smo se potrudili da obezbedimo najširu ponudu vrhunskih, registrovanih evropskih i usa intraartikularnih injekcija po najboljim cenama.

SVE NA JEDNOM MESTU znači da imamo sve vrste injekcija, možete sami da odlučite ili da prepustite našim stručnjacima da vam predlože najbolje opcije za vaša kolena i ostale zglobove.

Trošenje hrskavice artritis i artroze kako da sačuvamo zglobove, šta je to prp terapija i hijaluronska kiselina za zglobove, suplementi za zglobove…

Super Popu odgovara Dr Radoičić radio super FM 107.9 čitav razgovor je dostupan na https://www.youtube.com/watch?v=Amuzd… 

više o artritisima, hrskavici i zglobovima prevenciji i lečenju predlog za suplemente ORTHOGOL.com

Konsultacije

Dr Dren Ortopedija

☎️069 693 640

☎️ 011 407 1522

Podelite ako vam se dopalo:

36 Responses

  1. Poštovani,
   mislimo da su najbolje one koje vam preporuči naš doktor nakon pregleda vaše majke.
   Pozovite nas i zakažite pregled sa snimcima kolena. Dobićete sva objašnjenja i najbolji predlog injekcija za hrskavicu kolena za vašu majku.
   Ukoliko se odluči za primanje injekcija kod nas pregled se ne plaća.

   Hvala
   Srdačni pozdrav
   Dr Dren

 1. Poštovanje, potrebne su mi inekcije za kolena, imam preporuku za vas i zanima me
  koje su najbolje inekcije za kolena?
  Da li je bolji kartinorm ili adant, za adant mi u apoteci kažu da je bolji i da je iz japana. Želim da za novac koji sam namenio za to dobijem najbolje. Recite mi još koliko boli ubadanje i koliko traju inekcije posle davanja?

  Hvala
  Davor dg M17 gonarthrosis bil.

  1. Poštovani,
   najbolje injekcije za kolena su one koje posebno za vas predloži doktor na pregledu, i koje vam doktor stručno da. Imamao veliko iskustvo bilo da su kartinorm ili adant injekcije u pitanju.
   Trenutno je u Dr Dren aktuelna akcija hijaluronske injekcije za koleno po ceni od 8000 din za jednu odnosno 24000 za tri injekcije što je neke minimalna optimalna preporučena doza.

   Davanje injekcija je minimalna neprijatnost kada to radi naš stručnjak. Kad se injekcija hiljalurona da direktno u zglob ne boli. Ako se ,,promaši zglob,, ako daje neko manje stručan onda boli davanje i tada je dragocena hijaluronska kiselina potrošena bez efekta.

   U svakom slučaju najbolje je da nas nazovete i dobićete sve potrebne informacije.

   Hvala
   Srdačni pozdrav
   Dr Dren

   1. ja imam deku od 83 godine ima problema reuma itd.. tesko se krece.. istrosne su hrskavice.. na kukovima..
    kazite mi ove inekcije kad se prime,koliko one traje , mislim do ponovnog primanja.
    koliko deluju dana ?
    ako vam nije problem odgovoriti hvala vam puno .

    1. Poštovani,
     trajanje delovanja hjaluronskih i ostalih injekcija za kuk i koleno je očekivano i najčešće 6 do 12 meseci, u praksi je nekad duže a ređe kraće dejstvo.

     Naravno sve zavisi od toga kako se hijaluronske i prp injekcije daju (ako se daju nestručno pa ne budu date u zglob onda ni efekat nije očekivani) i od toga koliko je zglob oštećen, postoje stanja kad je zglob kuka ili zglob kolena toliko oštećen da primena injekcija nije dovoljno rešenje za bol.

     Najbolje je da zakažete pregled sa snimcima i dobićete sve odgovore u vezi tretmana i injekcija za zglobove.
     Telefon je 069 693 640
     Hvala
     Srdačni pozdrav
     Dr Dren Ortopedija

     1. da li ove injekcije za zglobove pomazu za oporavak nakon mozdanog udara

     2. Poštovani, injekcije za zglobove se primenjuju u ortopediji u slučaju problema sa zglobovima, mišićima i ligamentima.
      Nije nam poznato u ne koristimo ih kao terapiju za moždani udar.
      Najbolje je da proverite sa svojim lekorom ili neurologom vezi tretmana moždanog udara.

      Srdačni pozdrav
      Dr Dren ortopedija

 2. Postovani,
  Imam gonartrozu oba kolena I koksartrozu kukova desni vise Levi kuk manje I to godinama ….radila Sam fizikalnu terapiju za oba kolena I desni kuk Ali nisu nesto pomogle terapije …imam 54 god I Jos radim. Imam bolove u desnom kuku vise Ali I u oba kolena.
  Zanima me terapija Matičnim ćelijama za pocetak u desni kuk ili ako moze odjednom I u kolena….kolika je cena

  Biljana Andrejic
  Novi Beograd

  1. Terapija matičnim ćelija za koksartrozu i gonartrozu
   Poštovani za procenu i mogućnost primene terapije matičnim ćelijama za kolena i kukove, kad je u pitanju koksartroza ili gonartroza neophodan je pregled.

   Ukoliko je potrebno u Dr Dren primenjujemo proveren sertifikovan sistem sa uzimanjem i obradom iz kostne srži (u lokalnoj anesteziji minimalni ubod).
   Matične ćelije za jedan zglob su trenutno na akciji cena informacija najbolje pozovite. Za više zglobova je sigurno moguć popust.

   Najbolje je da nas nazovete, zakažite pregled i ponesite snimke kukova i kolena, dobićete najbolje informacije na pregledu.

   Hvala
   Srdačni pozdrav

    1. Poštovani lupus je autoimuno oboljenje koje često može da ima nepovoljne posledice na zglobovima, ponekad su u pitanju oštećenja kolena, nažalost oštećenja kolena mogu da budu značajna kao i da brzo napreduju. O tome će Vam svakako više reći reumatolog.
     Pre bilo kakve odluke o eventualnoj primeni hijaluronskih injekcija za kolena je neophodan pregled našeg ortopeda, sa rendgen snimcima kolena ne starijim od par nedelja.

     Najbolje je da zakažete telefonom
     Hvala
     Srdacni pozdrav
     Dr Dren ortopedija

  1. Poštovan,
   trenutno imamo akciju hijaluronskog preparata tri injekcije odjednom koje su da tako kažemo ,,jače,, od jedne injekcije chondryal plus.

   za cene injekcija za zglobove tj injekcija za hrskavicu a koje nisu na akciji najbolje je da nas nazovete telefonom ili pogledate na linku cena i usluge

   Hvala
   Srdačni pozdrav
   Dr Dren

 3. Postovani,
  Zelela bih da vas pitam da li injekcije pomazu kod dijagnoze osteohondritis talusa, skocnog zgloba.
  Interesuje me cena tretmana.

  Unapred zahvalna

  Bajcic Emina
  Smederevo

  1. Poštovani
   u zavisnosti od nalaza na vašem skočnom zglobu postoje različite varijante i kombinacije injekcija.

   najbolje je da zakažete telefonom i da sa doktorom na pregeldu proverite šta je za vas najbolja opcija i da li su injekcije bilo koje vrste pravi izbo za vaš skočni zglob

   Srdačni pozdrav

 4. Poštovani želim da moja majka dobije injekcije hijaluronske u rame,
  već je dobijala blokadu i nije bilo bolje

  da li radite inekcije za rame, koja je cena i dali može sve tri odjednom da dobije da ne dolazimo tri puta
  hvala na odgovoru

  Vedrana Petrović

  1. Poštovani,
   primenjujemo injekcije hijaluronske kiseline u rame, i to pod ultrazvučnim navođenjem.

   Doktor često ih primenjuje i odjednom ukoliko je potrebno ili se tako preporučuje.

   Nazovite nas da pronađemo termin koji Vam najviše odgovara.

   Hvala
   Srdačni pozdrav
   Dr Dren

 5. Poštovani, imam problem sa plantarnim fascitisom. Bol u svodu i peti leve noge. Jedno od mišljenja doktora je da se proba sa hialuron tendon injekcijama. Dve u razmaku od nedelju dana. Koliko bi to koštalo kod vas.

  Hvala.

  1. Poštovani
   Ukoliko ima indikacija za primenu hijalurona za tetive tj. hijaluron tendon preparata trenutno je cena u Dr Dren 12000 dinara. Često se za tegobe u vezi plantarnog fascititisa koje navodite primenjuju i druge metode.

   Najbolje je da zakažete pregled i da na pregledu dobijete misljenje u vezi stanja i procene tretmana.

   Hvala
   Srdačni pozdrav
   Dr Dren

 6. Poštovani

  juče sam bila kod vas, primila prvu inj hijaluronske kiseline za koleno

  Odlično se osećam.

  Noćas sam se prvi put naspavala posle bezbroj neprospavanih noći.

  Hvala na svemu, vidimo se za 10 dana po dogovoru.

  Jelica Stefanović
  veter inspektor
  Nova Pazova

  p.s.
  Poseban pozdrav za dr Dragana Radoičića

  1. Poštovani,
   izuzetna je čast kad nam se javite zadovoljni tretmanom.
   Drago nam je da smo mogli da pomognemo.

   Hvala
   Srdačni pozdrav
   Dr Dren Ortopedija

 7. Dobro veče
  kad može da se očekuje sledeća akcija za hijaluronske injekcije za kolena?

  Meni uskoro prolazi godinu dana i htela bih opet oba kolena da radim kod dr Radojičića,
  pošto je to 6 inekcija bile su po tri za po jedno koleno značilo bi mi da bude kao prošli put povoljnije.

  Hvala
  Zorica

  1. Poštovai imamo puno iskustva sa primenom adant i ostalih hijaluronskih injekcija
   Izvolite javite se zakažite pregled i doktor će vam odgovoriti na sva pitanja

   Pregled možete da zakažete telefonom 069 693 640

   Ako dolazite poželjno je da ponesete i rtg snimke kukova ne starije od par nedelja.

   Srdačni pozdrav
   Dr Dren ortopedija

 8. postovani,bavim se muzikom tacnije bubnjar sam od visecasovnog vezbanja dobio sam teniski lakat(lateralni epikondilitis )dali imate neko resenje da se ubrza oporavak ,ili sta predlazete?

  1. Poštovani ukoliko su bolovi u laktu, usled upale ili tenoskog lakta, izraženi i dugotrajni predlažemo pregled ortopeda, moguće da će biti potrebna određena ispitivanja i snimanja.
   Postoje brojne opcije za tretman, individualno se prilagođavaju i najbolje je da ih prodiskutujete sa doktorom.

   Hvala
   Srdačni pozdrav
   Dr Dren ortopedija

 9. Pozdav,
  Cena pregleda skocnog zgloba za dalji tretman injekcija hijaluronskom kiselinom i prp koja je?
  pozdrav
  MIlos

 10. Poštovani, prošle godine sam kod vas primio injekciju u kuk sa ultrazvukom, hoći da ponovim isto, da li imate i dalje artrovisc inekcije, želim termin kod dr Radojičića u trećoj nedelji januara

  hvala
  prijatno

  1. Poštovani,
   Možemo da planiramo, poslali smo vam email sa ostalim informacijama
   i uvek možete da pozovete +381 69 693 640

   Srdačni pozdrav
   Dr Dren

 11. Postovani primila sam inekciju u desno koljeno, u Austriji u drugoj bolnici ne u DR DRENU, i sada mi trni desna noga

  Hvala

  1. Poštovana RUžice, prvo potvrđujemo da niste bili pacijent Dr Drena!
   Mi se trudimo da nema trnjenja posle davanja injekcija!
   ako ste primili hijaluronsku injekciju u koleno i imate trnjenje moguće je da sadržaj nije aplikovan u zglob već u tkiva pored, ili je iglom povređeno neko nervno vlakno ili drugo tkivo u svakom slučaju ako prođe brzo zaboravite, ako potraje duže ili se pogorša obavezno se javite ortopedu, poželjno ne onom koji vam je dao injekciju.

   Srdačni pozdrav
   Dr Dren ortopedija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Sadržaj

Dr Dren društvene mreže

popularno

Budite obavešteni

Prijavite se za naš newsletter

Bez spama, samo obaveštenje ao novim proizvodima i akcijama.

možda je zanimljivo

skorašnji postovi

artroskopija kolena artroskopska endoskopska operacija kolena meniskusa i prednjeg ukrštenog ligamenta

Artroskopija kolena

Artroskopija kolena je minimalno invazivna ortopedska procedura. Omogućuje bezbedan uvid i intervencije na svim unutrašnjim strukturama kolena.

pročitaj više »
mortonov neurom bol u stopalu

Mortonov neurom

Mortonov neurom ili Mortonova bolest je bolno uvećanje nerva u prednjem delu stopala. Mortonov neurom je bolno uvećanje

pročitaj više »

You cannot copy content of this page

orthogol gel najbolji gel za zglobove mišiće ligamente tetive
orthogol gel najbolji gel za zglobove mišiće ligamente tetive

Važno je ko Vas pregleda i ko daje injekcije za zglobove

🎁 za vas

Dr Dren poklanja – posle pregleda ili injekcije

u Dr Dren na poklon potpuno besplatno dobijate ORTHOGOL gel

orto Injekcije, intervencije i pokloni!

3u1 hijaluronske injekcije od 18000 din

PRP inj. regenlab 24 000

 PRP i Hijaluron Cellular matrix 30000 din. 

BMAC za zglobove

POKLON Orthogol gel za datu injekciju

(pregled i stručno davanje su uključeni u akcijsku cenu ograničen broj injekcija, trajanje akcije do utroška planiranih inj.)

pozovite 069 693 640

Dr Dren AKCIJA !

Pokloni i popusti 

proverite ponudu i povoljnosti