Др Дрен је посвећен одржавању ове веб локације ажурном и тачном. Ако ипак наиђете на нешто што је нетачно или застарело, били бисмо вам захвални ако бисте нас обавестили. Наведите где на веб страници читате информације. Затим ћемо ово размотрити што је пре могуће. Молимо вас да свој одговор пошаљете е -поштом на: office@drdren.com.

Ми не сносимо одговорности за губитак као резултат нетачности или непотпуности, нити за губитак који је посљедица проблема узрокованих или инхерентних за расипање информација путем интернета, као што су прекиди. Када користите веб обрасце, настојимо ограничити број потребних поља на минимум. За сваки губитак претрпљен као резултат употребе података, савета или идеја које пружа или у име Др Дрен путем ове веб странице, Др Дрен не прихвата никакву одговорност.

Сви лични подаци које нам дате у контексту Вашег одговора или захтева за информацијама биће кориштени само у складу са нашом изјавом о приватности.

Др Дрен улаже све разумне напоре да заштити свој систем од било којих облика незаконите употребе. Др Дрен проводи одговарајуће техничке и органзиационе мере у том циљу, узимајући у обзир, између осталог, статус уметности. Међутим, не сноси никакве губитке, директне и/или индиректне, које је претрпио корисник веб странице, а који су посљедица неовлаштене употребе система од треће стране.

Др Дрен не преузима никакву одговорност за садржај веб локација на које се или са којих се врши хипервеза или друга референца. Производи или услуге које нуде треће стране подлежу примењивим условима и одредбама тих трећих страна.

Сва права интелектуалног власништва на садржаје на овој веб страници су стављена у Др Дрен или у треће стране које су саме ставиле садржаје или од које је Др Дрен добио корисничку лиценцу.

Копирање, дисеминација и било које друго кориштење ових материјала није дозвољено без писменог допуштења од Др Дрен, осим и само у оном случају уколико је другачије одређено прописима обавезног права (као што је право на цитирање), осим ако специфични садржај не налаже другачије.

Ако имате било каква питања или проблеме са приступачности веб странице, молимо не устручавајте се да нас контактирате.

Podelite ako vam se dopalo:

Sadržaj

Dr Dren društvene mreže

popularno

Budite obavešteni

Prijavite se za naš newsletter

Bez spama, samo obaveštenje ao novim proizvodima i akcijama.

možda je zanimljivo

skorašnji postovi

mortonov neurom bol u stopalu

Mortonov neurom

Mortonov neurom ili Mortonova bolest je bolno uvećanje nerva u prednjem delu stopala. Mortonov neurom je bolno uvećanje

pročitaj više »

You cannot copy content of this page

najbolje za zglobove

Orthogol kapsule i gel

orthogol gel najbolji gel za zglobove mišiće ligamente tetive
orthogol gel najbolji gel za zglobove mišiće ligamente tetive

Važno je ko Vas pregleda i ko daje injekcije za zglobove

🎁 za vas

Dr Dren poklanja – posle pregleda ili injekcije

u Dr Dren na poklon potpuno besplatno dobijate ORTHOGOL gel

orto Injekcije, intervencije i pokloni!

3u1 hijaluronske injekcije od 18000 din

PRP inj. regenlab 24 000

 PRP i Hijaluron Cellular matrix 30000 din. 

BMAC za zglobove

POKLON Orthogol gel za datu injekciju

(pregled i stručno davanje su uključeni u akcijsku cenu ograničen broj injekcija, trajanje akcije do utroška planiranih inj.)

pozovite 069 693 640

Dr Dren AKCIJA !

Pokloni i popusti 

proverite ponudu i povoljnosti