Suplementi za zglobove i hrskavice

Dr Dren preporučuje
vitamini suplementi dodaci ishrani namenjeni za zaštitu i regeneraciju zglobova i hrskavice

Zašto se troše zglobovi i hrskavica

Suplementi za zglobove i hrskavice

 

Brojne aktivnosti, geni ali i životne navike čine da se zglobovi i hrskavice troše, i da ponekad zabole. Adekvatna ishrana a ponekad i primena dodataka može da doprinese očuvanju zdravlja zglobova. Zdravi zglobovi i glatke ,,dobro podmazane,, hrskavice su nam potrebni za bezbolno i nesmetano kretanje.
 

Zato je dobra ishrana i zaštita zglobova od izuzetne važnost. 

Suplementi za zglobove ili kako ih neki zovu vitamini za zglobove i kosti mogu da budu odličan izvor hranljivh materija za održavanje zdravlja zglovova i hrskavica.

glukozamin hondroitin sulfat prirodni najbolji suplement hrskavica obnavljanje hrskavice zdravlje zglobova u hrani tablete kapsule gel forte joint md orthogol dona kartinorm nem

terapija ili suplementi

Zaštita i prevencija

Najčešće se kao prevencija u zaštiti zglobova i kao terapija koriste preparati koji sadrže glukozamin sulfathijaluronhondroitinboswellia i brojne vitamine i minerale.

Sve su to sastojci koji doprinose obnavljanju hrskavice što ujedno omogućava i veću fleksibilnost i trajnost zgloba.

Dr dren preporučuje

Orthogol

U našoj praksi su se na osnovu pozitivnih utisaka korisnika, izdvojili neki suplementi. 

Često ih preporučujemo kad postoje razlozi za primenu. 

Po sastavu i kvalitetu prednost dajemo Orthogol-u.

Moguća je primena lokalno kao Orthogol gel i oralno kao Orthogol kapsule koje sadrže optimalne koncentracije glukozamina, hondroitina, hijalurona i bosvelije.

 

orthogol gel najbolji gel krema za koleno otok bol podliv upalu mišića

Dr dren preporučuje

Orthogol gel

Lokalna primena na mestu bolova (bola u leđimakolenukuku …) ili oštećenja ili otoka ili osteoartroza kolenakuka i sl. ima brojne prednosti.

Najpre bezbedni su. Dodatno sa upotrebom Orthogol gela smanjuje se potreba za uzimanjem analgetika, lekova protiv bolova koji mogu da imaju vrlo štetne efekte.

Često ih preporučujemo gelove za lokalnu primenu mazanjem na bolni zglob ili bolnu regiju kad postoje razlozi za primenu. 

Po sastavu i kvalitetu prednost dajemo Orthogol gelu sadrže optimalnu formulu od 11 prirodnih sastojaka idealnih za olakšanje tegoba i ubrzanje oporavka.

 

Cartinorm D3 i Cartinorm Biokolagen

Osteoartroza je hronično, degenerativno oboljenje zglobova praćeno hroničnim bolom, ograničenom pokretljivošću i otežanim obavljanjem svakodnevnih aktivnosti. U samom zglobu dolazi do oštećenja i gubitka zglobne hrskavice, zgušnjavanja kosti neposredno ispod hrskavice i formiranja novih koštanih izraslina na ivicama zgloba. 

Artroza se podjednako javlja kod muškaraca i žena, mada nakon 55. godine života češće kod žena. Degenerativne promene u zglobovima mogu se primetiti i kod osoba u životnoj dobi od 15. do 35. godine. One su tada najčešće posledica povreda ligamentarnog aparata kolena (prednji ukršteni ligament, meniskusi) ili posledica prekomerne upotrebe zglobova tokom sportskih aktivnosti, posebno na tvrdim terenima i podlogama.

Cartinorm+D3 je hrana za posebne medicinske namene koja sarži vitamin D3 i vitamin C, kalcijum, mangan, hrom, glukozamin i hondroitin sulfat. Namenjena za posebne nutritivne potrebe kod poremećaja u zglobovima izazvanih nepovoljnim stanjem kostiju i mišića kojima je neophodna dodatna potpora specifičnih vitamina i minerala.

Cartinorm+D3 se preporučuje kod posebnih nutritivnih potreba koje nastaju usled poremećaja zglobova i hrskavice (usled bolesti zglobova ili povećanog opterećenja nosećih zglobova) ili usled nepovoljnog stanja kostiju i mišića, na primer kod osoba sa viškom kilograma, starijih osoba, sportista, kod osoba koji se bave teškim fizičkim poslovima ili poslovima koji zahtevaju dugo stajanje.

 

Cartinorm +  BIOcollagen je jedinstvena formula koja sadrži glukozamin-sulfat, hondroitin-sulfat, Fortigel® bioaktivni pepidi kolagena i vitamin C.

 

 

You cannot copy content of this page

orthogol gel najbolji gel za zglobove mišiće ligamente tetive
orthogol gel najbolji gel za zglobove mišiće ligamente tetive

Važno je ko Vas pregleda i ko daje injekcije za zglobove

🎁 za vas

Dr Dren poklanja – posle pregleda ili injekcije

u Dr Dren na poklon potpuno besplatno dobijate ORTHOGOL gel

orto Injekcije, intervencije i pokloni!

3u1 hijaluronske injekcije od 18000 din

PRP inj. regenlab 24 000

 PRP i Hijaluron Cellular matrix 30000 din. 

BMAC za zglobove

POKLON Orthogol gel za datu injekciju

(pregled i stručno davanje su uključeni u akcijsku cenu ograničen broj injekcija, trajanje akcije do utroška planiranih inj.)

pozovite 069 693 640

Dr Dren AKCIJA !

Pokloni i popusti 

proverite ponudu i povoljnosti